Contact

Laurenshoeve
Poelstraat 3
5371 KJ Dieden Ravenstein

Tel: 0486-412166
Fax: 0486-415326


Dieden is een van de vele kerk dorpjes van Ravenstein, het ligt als een oase in een bocht van de Maas. Deze rivier is tevens de grens van Brabant en Gelderland.
Onze kampeerboerderij ligt slechts 100 meter van de Maas. Slingerende dijken en weidse polders brengen u langs dorpen met ruïnes en kastelen, waar u  de middeleeuwen nog kunt voelen. Maar ook steden met een veelvoud aan cultuur zijn binnen steenworp afstand te bereiken.
In een straal van 15 km vindt u zowel rivierlandschappen met watersport gebieden als ook bosgebieden met heidevelden en zandverstuivingen. Kortom: een waar paradijs voor wandel en fiets liefhebbers!

  Natuuurgebied Keent 

Een greep van wat er zoal in de buurt te vinden is:

 4 Km het vesting stadje Ravenstein

15 Km Nijmegen en den Bosch

5 Km de tuinen van Appeltern

5 km De gouden Ham recreatie plas

In een straal van 10 Km. prachtige dorpen zoals: Megen, Grave en Wychen

Nog meer ideeën voor verschillende activiteiten:

Op onze minicamping is een groot sport- en speel veld waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Er is ook een speeltuintje , Dieren tuintje, volleybal veld en 4 Jeu de Boules banen.

Wij kunnen allerlei activiteiten voor u organiseren en workshops zie hiervoor arrangementen. U kunt ook een sport middag/ 6 kamp organiseren

Ook hebben wij allerlei Oudhollandse spelen. Casinospelen te huur.

Er is ook een midgetgolf baan met aparte behendigheids spelen te huur.

Dit is slechts een beperkte greep uit de mogelijkheden van recreatie die u bij ons kunt beleven en wilt u gewoon even niets, geniet dan van de paradijselijke schoonheid en rust van Dieden op onze kampeerboerderij waar u van dichtbij de pure natuur kunt ervaren.

Wij hebben ook nog een apart document met allerlei ideeën van wat u in de omgeving kunt beleven dat wordt tegelijk met  uw reservering naar u toegezonden.