Contact

Laurenshoeve
Poelstraat 3
5371 KJ Dieden Ravenstein

Tel: 0486-412166
Fax: 0486-415326


Maaspark Recreatie bied u recreëren in de ruimste zin van het woord. Naast een prachtig kampeerterrein, twee gezellige groepsaccommodaties en losse kamerverhuur bied Maaspark heel veel extra mogelijkheden om u verblijf met of zonder overnachtingen geheel naar uw wens in te kleden. Zoals bijvoorbeeld verhuur van fietsen, mountainbikes, pietplezier- skelters, familiesteps en kano's. Maar ook organisatie van Boeren Spelen, foto- wandel of fietstochten, workshops, picknick, hoge Thee, Barbecue etc. De mogelijkheden zijn ten over en zowel voor jong als oud en voor groot en klein budget. Graag spreken we met u, uw wensen door.

Onze groepsaccommodaties dragen het keurmerk van "Het Landelijk Bureau Toegankelijkheid" De accommodaties beschikken over extra brede deuren om met rolstoel of zelfs bed naar buiten te kunnen en alles is gelijkvloers en zonder drempels ingericht.

 Nieuw!! Overnachten in de blokhut op de camping!

Ook hebben wij allerlei hulpmiddelen die u extra kunt huren. Zoals hoog/laagbedden, tillift, douchebrancard en rolstoelen. We hebben zelfs een aangepaste driewielerfiets voor u als u zou willen fietsen.

Tevens kunt u tijdens u verblijf gebruik maken van het sport en spelveld, het speeltuintje, de jeu de boulesbaan en tennistafel van de camping.