Contact

Laurenshoeve
Poelstraat 3
5371 KJ Dieden Ravenstein

Tel: 0486-412166
Fax: 0486-415326


De Camping is ruim opgezet, namelijk 1,5 Ha groot. Met een rijke begroeiing van o.a.. struiken en (fruit-) bomen. Er zijn 25 staanplaatsen voorzien van elektra aansluitingen en op de camping bevinden zich diverse watertappunten.

     

     

Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen bevinden zich in een karakteristiek gebouw. Deze omvat: vier toiletten, waarvan één aangepast toilet voor minder validen. Drie douches met warm en koud water. Zeven wasbakken met koud/warm water. Twee afwas plaatsen en een spoelbak.
Ook is er een ruim sport en spel veld,  en 4 jeu de boules banen, 2  tennis tafels. En voor de kleintjes een speeltuintje. Er zijn speel velden voor volley-, basketbal en tafeltennis.. Kampvuur mogelijkheid, 

Onze horeca voorziening in Café " De Lamme Bock" met zijn prachtige terras geven u ook alle  ontbijt-en diner mogelijkheden. Er is ook een picknick weide met picknick banken voor het terras van "De Lamme Bock"

Organisatie voor belangstellenden van een zeskamp, boerengolf en fiets-en wandelroutes en Jeu de Boule wedstrijden.

Voor de zorg hebben wij ook diverse arrangementen op de camping en ook in samenwerking met Vizierreizen zie hiervoor zorg groepen

Voorzieningen voor kinderen
Zandbak, speeltuintje, dierenwei met kleinvee zoals:  kippen, konijnen,  en kalkoenen. Trampoline diverse kleine fietsjes.

Blokhut
Overnachten in de gezellige blokhut op de camping is ook mogelijk! Max. 2 personen.
Aanwezig is een mini keukentje met servies, dubbele gaspit, koffiezetapparaat, mini koelkast. Verder is er een 2-persoonsbed, radio, vele gezelschapsspellen, kastje, tafeltje (zowel binnen als buiten).

SVR
Wij zijn ook lid van de SVR.